Ernstig zieke Bram (6) thuis verrast: Langedijker wijkagenten op bezoek

Ernstig zieke Bram (6) thuis verrast: Langedijker wijkagenten op bezoek

Geplaatst op 6 oktober 2023, om 22:59 uur

LANGEDIJK – Bram, een ernstig zieke jongen, werd aangenaam verrast door de wijkagenten van Langedijk. Bram heeft altijd al een grote bewondering gehad voor de politie, met name de speciale arrestatieteams. Via de stichting Make-A-Wish was een verzoek ingediend om de politie bij Bram op bezoek te laten komen, en de wijkagenten aarzelden geen moment om hieraan gehoor te geven.

Volgens een bericht van Dijk & Waard Centraal was Bram aanvankelijk een beetje nerveus, maar uiteindelijk genoot hij enorm van het bezoek van de wijkagenten. De agenten deelden hun ervaring op sociale media en schreven: “Bram vond het in het begin een beetje spannend, maar heeft uiteindelijk onwijs genoten van onze komst.”

Bram werd overladen met geschenken en kreeg meerdere cadeaus. Bovendien mocht hij zijn ouders voor de grap in de boeien slaan en een kijkje nemen in een politieauto. De agenten sloten hun bericht af met de wens voor Bram en zijn familie om sterkte, beterschap en een goede gezondheid toe te wensen.

In een reactie werden de wijkagenten opnieuw bedankt voor hun bezoek, en Bram wordt beschreven als iemand die enorm genoten heeft van de verrassing.