Twee verdachten aangehouden in onderzoek naar overval op juwelier

Twee verdachten aangehouden in onderzoek naar overval op juwelier

Geplaatst op 5 oktober 2023, om 09:50 uur

GOES – In het kader van het onderzoek naar een gewelddadige overval op een juwelier in het centrum van Goes heeft de politie twee mannen gearresteerd. De arrestanten zijn een 23-jarige man uit Den Haag en een 22-jarige man uit Goes.

De aanhouding van de verdachten vond plaats op 3 augustus (de man uit Goes) en 27 september (de man uit Den Haag). Vanwege het lopende onderzoek wordt deze informatie nu pas bekendgemaakt door de politie. De politie onderzoekt mogelijke betrokkenheid van andere personen bij de overval en sluit daarom verdere arrestaties niet uit.

Op woensdagochtend 2 augustus werd de juwelier aan de Lange Kerkstraat overvallen, waarbij de daders horloges hebben buitgemaakt onder bedreiging van een mes. Sindsdien verricht de recherche onderzoek naar de zaak. Beide verdachten bevinden zich momenteel in hechtenis.