Dodelijk verkeersongeval met motorrijder (30) en zwaargewonde man (23)

Dodelijk verkeersongeval met motorrijder (30) en zwaargewonde man (23)

Geplaatst op 5 oktober 2023, om 10:10 uur

DEN HAAG – Bij een ernstig verkeersongeval woensdagavond op de Loosduinsekade in Den Haag is een 30-jarige man overleden en een 23-jarige man zwaargewond geraakt. De politie is opzoek naar getuigen.

Omstreeks 20.00 uur ontvingen agenten melding van een verkeersongeval op de Loosduinsekade, ter hoogte van de Uitenhagestraat. Ter plaatse troffen ze een motor en twee zwaargewonde mannen aan. Verscheidene hulpdiensten arriveerden snel. Helaas kon de hulpverlening voor een van de zwaargewonde mannen niet meer baten. De andere man is naar het ziekenhuis vervoerd. Het team Verkeersongevallenanalyse (VOA) voert uitgebreid onderzoek uit naar de toedracht van het ongeval. De politie onderzoekt het dodelijke ongeval en zoekt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken.

Mogelijk zijn er dashcambeelden van andere automobilisten die kunnen bijdragen aan het begrip van de tragische gebeurtenis.