Bestuurder vlucht na ongeval, auto belandt in weiland tussen koeien

Bestuurder vlucht na ongeval, auto belandt in weiland tussen koeien

Geplaatst op 5 oktober 2023, om 09:33 uur

LETTELBERT – Op de A7 bij Lettelbert raakte in de nacht van woensdag op donderdag een auto van de weg. De auto dook over een sloot en kwam tot stilstand in een weiland tussen de koeien. De bestuurder is mogelijk gewond geraakt aan zijn hoofd en verliet de plaats van het ongeval te voet in een onbekende richting, zoals gemeld door Burgernet.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer van Leek en het Mobiel Medisch Team, reageerden snel, maar konden weinig doen voor een slachtoffer. De politie heeft de locatie van het ongeval afgezet en is begonnen met een onderzoek. Speurhonden van de politie en een warmtebeeldcamera werden ingezet om het slachtoffer te vinden. Na een uitgebreide zoektocht werd het slachtoffer echter niet aangetroffen, en om 01:00 uur werd het einde van de Burgernet-actie aangekondigd.

Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

Foto’s: Venema Media