Man (41) door misdrijf om het leven gebracht, beveiligingsbeelden gedeeld

Man (41) door misdrijf om het leven gebracht, beveiligingsbeelden gedeeld

Geplaatst op 4 oktober 2023, om 09:35 uur

SNEEK – Op dinsdag 9 mei 2023 werd een overleden man aangetroffen in een woning aan de Molenkrite in Sneek. Het betrof de 41-jarige bewoner, die door een misdrijf om het leven was gebracht. Dit moet zijn gebeurd in de nacht van 4 op 5 mei. Gedurende die bewuste nacht werd er een onbekende man vastgelegd door beveiligingscamera’s bij de woning. De politie verdenkt deze persoon van betrokkenheid bij het overlijden van het slachtoffer. We verzoeken u vriendelijk om de beelden hieronder zorgvuldig te bekijken en contact met ons op te nemen als u informatie heeft over de identiteit van deze man en/of zijn verblijfplaats.

Een nacht eerder was er ook al een persoon gezien in de buurt van de Molenkrite. De politie overweegt dat het mogelijk dezelfde persoon betreft, onder andere vanwege overeenkomsten in postuur en een herkenbaar loopje. Indien u informatie heeft over de mogelijke identiteit van deze persoon, verzoeken wij u dringend om dit aan de politie door te geven.

Op de nacht waarin het 41-jarige slachtoffer om het leven is gebracht, droeg de verdachte alleen donkerkleurige kleding. In de nacht ervoor, op 3 mei, werd de persoon op de camera vastgelegd met een donkerrode jas en een zwarte trainingsbroek met brede witte strepen op de pijpen.

Foto en Video: Opsporing Verzocht