Twee dode vissers gevonden, nog één iemand vermist

Twee dode vissers gevonden, nog één iemand vermist

Geplaatst op 4 oktober 2023, om 09:10 uur

DINTELOORD – De lichamen van twee vissers die verdronken zijn in het Volkerak bij Dinteloord op dinsdagavond, zijn teruggevonden. Duikers hebben de lichamen uit het water gehaald en aan de kant gebracht, zoals gemeld door de politie woensdagmiddag.

De politie is sinds dinsdagavond bezig met de bergingsoperatie nadat een vissersboot kapseisde op het Volkerak. In de boot bevonden zich vier Duitse mannen. Een van hen werd levend uit het water gered, maar de drie andere vissers raakten vermist. Halverwege woensdagmiddag zijn de lichamen van twee van hen gevonden.

Er wordt nog gezocht naar het lichaam van een derde visser, waarvan de politie vermoedt dat hij ook is overleden.

Foto’s: Venema Media