Tv-opnames Bureau Rotterdam bij politie tijdens schietpartijen

Tv-opnames Bureau Rotterdam bij politie tijdens schietpartijen

Geplaatst op 2 oktober 2023, om 23:14 uur

ROTTERDAM – De tv-ploeg van het programma Bureau Rotterdam was aanwezig bij de politie tijdens een dodelijke schietpartij in de stad. Het is nog niet bekend of en hoe deze gebeurtenis in de serie zal worden verwerkt.

Het materiaal moet nog worden bekeken en afgestemd worden met de politie en het Openbaar Ministerie voordat het al dan niet wordt uitgezonden. Een 32-jarige man wordt verdacht van het doodschieten van drie mensen op die dag.

Bureau Rotterdam is de vijfde serie in de Bureau-reeks waarin Ewout Genemans meeloopt met een lokaal politiekorps. De nieuwe serie zal vanaf 10 oktober te zien zijn bij RTL 4. Genemans volgt een aantal vaste gezichten tijdens hun werk om een beeld te geven van het dagelijks werk van de Rotterdamse agenten.