Minderjarige jongen in kritieke toestand na ernstige aanrijding

Minderjarige jongen in kritieke toestand na ernstige aanrijding

Geplaatst op 2 oktober 2023, om 22:11 uur

WESTWOUD – Een minderjarige jongen is maandagavond zwaargewond geraakt bij een ongeluk tussen een fietser en een auto in Westwoud (Noord-Holland). Het incident vond plaats op de Dr. Wijtemalaan rond vijf over half acht.

De jongen op de fiets raakte ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand zou kritiek zijn.

De hulpdiensten, inclusief een traumahelikopter, waren snel ter plaatse. De bestuurder van de auto is aangehouden, maar dit is een standaardprocedure voor verder onderzoek, zoals een alcoholtest, op het politiebureau. Op dit moment is de weg afgesloten vanwege het lopende onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s IVS