Motorrijder met traumahelikopter naar ziekenhuis na ernstig ongeval

Motorrijder met traumahelikopter naar ziekenhuis na ernstig ongeval

Geplaatst op 30 september 2023, om 15:28 uur

THOLEN – Aan de Marconiweg heeft zaterdagmiddag een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden, een motorrijder raakte hierbij zwaargewond. Meerdere ambulances, de Rotterdamse traumahelikopter, de brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. De gewonde motorrijder is per traumahelikopter vervoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam.

De melding van het ongeval kwam binnen omstreeks 13:45 uur. Het ongeval werd aanvankelijk gemeld aan de Nieuwlandseweg maar eenmaal ter plaatse bleek dat het ongeval op de Marconiweg had plaatsgevonden. Hoe de motorrijder precies ten val heeft kunnen komen zal politieonderzoek moeten uitwijzen.

Vanwege het onderzoek is de Marconiweg voorlopig afgesloten.

Foto’s: Venema Media