Minderjarige gearresteerd voor schietpartij waarbij gewonde viel

Minderjarige gearresteerd voor schietpartij waarbij gewonde viel

Geplaatst op 30 september 2023, om 11:26 uur

COEVORDEN – Zaterdagochtend heeft er een schietincident plaatsgevonden aan de Scholekster in Coevorden. Aan het begin van de middag maakte de politie  bekend dat er een minderjarige jongen is aangehouden.

De politie ontving een melding van een mogelijk schietincident rond 09.45 uur. Er is een persoon gewond geraakt en er wordt vermoed dat er mogelijk een voorafgaande ruzie heeft plaatsgevonden. De politie spreekt van meerdere verdachten en mogelijk is ook een van de verdachten gewond geraakt.

Er waren vele hulpdiensten ter plaatse. Ook vloog er een politiehelikopter boven het gebied. Het gewonde slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte zal verhoord worden op het bureau.

Foto’s: RonefMedia Producties