Maaltijdbezorger ernstig gewond na botsing met busje

Maaltijdbezorger ernstig gewond na botsing met busje

Geplaatst op 29 september 2023, om 23:52 uur

ZWOLLE – Vrijdagavond raakte een maaltijdbezorger ernstig gewond in Zwolle. De bezorger werd aangetikt door een busje vlakbij de spoorwegovergang aan de Ittersumallee, wat resulteerde in een valpartij. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De jongeman reed op een elektrische bezorgfiets toen het incident plaatsvond ter hoogte van de spoorwegovergang aan de Ittersumallee, waar hij in botsing kwam met een busje. Ambulances werden onmiddellijk naar de locatie gestuurd, en een traumahelikopter werd opgeroepen.

Ter plaatse werd het slachtoffer behandeld door ambulancepersoneel en vervolgens onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. De exacte toestand van het slachtoffer is op dit moment onbekend. Forensische opsporing zal het incident onderzoeken. De weg was afgesloten en ook het treinverkeer ondervond hinder door het ongeval.

Foto’s: Hugo Janssen/Persbureau Heitink