Auto in sloot bij eenzijdig ongeval, trauma helikopter landt in weiland

Auto in sloot bij eenzijdig ongeval, trauma helikopter landt in weiland

Geplaatst op 30 september 2023, om 08:04 uur

SINT-ANNALAND – Vrijdagavond zijn de hulpdiensten groots uitgerukt voor een ongeval aan de Joanna Mariapolder (N658) tussen Oud-Vossemeer en Sint-Annaland. Door onbekende oorzaak was een auto, komend uit de richting van Oud-Vossemeer, in een ondiepe sloot terecht gekomen . Brandweerlieden hebben het slachtoffer uit zijn voertuig moeten bevrijden.

De hulpdiensten werden rond 21:30 uur met spoed opgeroepen vanwege het ongeval. Omdat niet direct duidelijk was of er water in de sloot stond weren meerdere duikploegen, een tankautospuit en een hoogwerker van de brandweer uit Bergen op Zoom met spoed opgeroepen.

Naast meerdere ambulances kwam ook het mobiel medisch team (MMT) per helikopter ter plaatse. De traumahelikopter landde rond 21:55 uur in een akker langs de N658. Het slachtoffer is na behandeling door een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Een berger heeft het voertuig uit de sloot getakeld en afgevoerd. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de N658 afgesloten.

Foto’s: Venema Media