Bloemenzee voor huis van omgebrachte moeder en dochter: ‘Romy was en blijft 14 jaar’

Bloemenzee voor huis van omgebrachte moeder en dochter: ‘Romy was en blijft 14 jaar’

Geplaatst op 29 september 2023, om 21:28 uur

ROTTERDAM – Rotterdam rouwt diep na het tragische incident waarbij moeder Marlous (39) en dochter Romy (14) werden neergeschoten. Een bloemenzee groeit voor hun huis. Op Katendrecht, waar huisarts Jurgen om het leven werd gebracht, hield burgemeester Aboutaleb een ontroerende toespraak en riep op tot eenheid.

Een handgeschreven kaartje op straat voor de woning in Rotterdam-Delfshaven spreekt boekdelen: ‘Romy was en blijft 14 jaar’. Foto’s van de vrolijke middelbare scholiere, een van een tweeling en de dochter van Marlous, zijn verspreid over een hek bedekt met bloemen, omringd door zwart zeil.

Jasmine, een goede vriendin van Marlous, blijft waakzaam bij het tijdelijke herdenkingsmonument op het Heiman Dullaertplein.

Foto’s: JB Media