Jongen (13) met traumahelikopter naar ziekenhuis na aanrijding

Jongen (13) met traumahelikopter naar ziekenhuis na aanrijding

Geplaatst op 25 september 2023, om 10:44 uur

BEST – Een 13-jarige jongen liep maandagochtend ernstige verwondingen op bij een verkeersongeval op het kruispunt van de Sint Oedenrodeseweg en de Hurkseweg in Best (Brabant). Het incident deed zich voor toen de jongen op zijn fiets de weg wilde oversteken en werd aangereden door een hoogzwangere automobiliste.

Dit voorval vond plaats omstreeks kwart over acht ’s ochtends. De jongen werd bij de aanrijding op de motorkap van de auto geslingerd en belandde volgens een ooggetuige tegenover Omroep Brabant ongeveer zeventig meter verderop. Hierbij liep hij verwondingen op aan zijn hoofd en been. De auto kwam tot stilstand zo’n honderd meter verderop.

Ambulancepersoneel heeft de hoogzwangere vrouw medisch onderzocht, en naar omstandigheden verkeert zij in goede gezondheid.

De oorzaak van dit tragische ongeval wordt momenteel onderzocht, en de betrokken weg blijft voorlopig afgesloten voor verkeer.

Foto’s: Gabor Heeres