Dode vrouw gevonden in woning, haar man opgepakt

Dode vrouw gevonden in woning, haar man opgepakt

Geplaatst op 25 september 2023, om 09:54 uur

VEGHEL – In een huis aan de Violenstraat in Veghel (Noord-Brababant) heeft de politie op maandagochtend een levenloze vrouw aangetroffen. De politie heeft het vermoeden dat de vrouw slachtoffer is geworden van een misdrijf en hebben de echtgenoot van het slachtoffer in hechtenis genomen.

De echtgenoot nam maandagochtend rond 09.00 uur contact op met de politie en meldde “iets ernstigs” in de woning, zo meldde de politie. Ze verdenken hem van betrokkenheid bij de dood van zijn vrouw.

De politie is momenteel druk bezig met het onderzoek in de woning om de omstandigheden rondom het overlijden van de vrouw te verduidelijken. Er zijn nog geen verdere details bekendgemaakt over de precieze situatie waarin het lichaam is aangetroffen.

‘Ruzie heeft iedereen weleens’
Volgens buurtbewoners heeft het echtpaar kinderen, maar wonen die hier inmiddels niet meer.

Een buurtbewoner laat weten dat het echtpaar nooit overlast veroorzaakte. Ze zouden weleens ruzie hebben gehad. “Maar dat heeft iedereen weleens.”

Buurvrouw in shock
Een buurvrouw van een paar deuren verderop is in shock na het horen van het overlijden van de vrouw. Ze spreekt van ‘een heel lief ouder echtpaar’. “Altijd zeggen ze iets, heel vrolijke en vriendelijke mensen. We zagen ze ook vaak met de kleinkinderen.”

Foto’s: Bart Meesters