Meerdere gewonden na frontale aanrijding

Meerdere gewonden na frontale aanrijding

Geplaatst op 24 september 2023, om 09:10 uur

SOMEREN – Rond 2.40 uur werden de hulpendiensten gealarmeerd voor een ongeval op de kanaaldijk-noord in Someren.

Hier waren twee personenauto’s frontaal met elkaar in botsing gekomen. In een auto zaten drie vrouwen en in de andere auto met een Frans kenteken zaten twee vrouwen. De chauffeur van de Franse auto heeft na het ongeval de plaats verlaten. Brandweer en politie met een speurhond hebben nog naar de vrouw gezocht maar niet meer gevonden. Een van de andere vrouwen is met een ambulance en onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De andere slachtoffers zijn in de ambulance onderzocht en eventueel behandeld maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

De weg lag over enkele tientallen meters bezaaid met onderdelen en glas. Beide auto’s zijn totaallos en door een bergingsbedrijf opgehaald. De weg is hier door enige tijd afgesloten geweest. Er waren twee ambulances, twee brandweervoertuigen en diverse politie eenheden aanwezig een opgeroepen traumahelikopter is niet ter plaatse geweest.

Foto’s:  Harrie Grijseels