Drie gewonden nadat auto van weg raakte en over de kop vliegt

Drie gewonden nadat auto van weg raakte en over de kop vliegt

Geplaatst op 24 september 2023, om 08:50 uur

HERWIJNEN – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Nieuwe Steeg in Herwijnen zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie personen gewond geraakt. De melding van het ongeval kwam iets na twaalf uur in de nacht binnen bij de hulpdiensten.

De auto kwam vanuit de richting van Asperen en raakte net voor het viaduct over de A15 in een bocht van de weg, sloeg meerdere keren over de kop en kwam vervolgens in een weiland tot stilstand. Na de melding van het ongeval rukte de hulpdiensten massaal uit. Drie ambulances, brandweer, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Twee mannen en een een vrouw raakten gewond, waarvan een ernstig.

Volgens een getuige zouden de mannen in de auto met een vrouw naar het ziekenhuis onderweg zijn geweest omdat de vrouw pijn op haar borst zou hebben gehad. Alle gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Van de auto bleef na het ongeval weinig over. De weg was na het ongeval afgesloten.

Foto’s: Bart Meesters