Tienduizenden flesjes cola veroorzaken ravage op de weg

Tienduizenden flesjes cola veroorzaken ravage op de weg

Geplaatst op 19 september 2023, om 12:43 uur

BERKEL ENSCHOT – Op dinsdagochtend is een aanzienlijke hoeveelheid glazen colaflessen uit een vrachtwagen gevallen op de afrit Tilburg-Noord van de A65 in Berkel-Enschot.

Dit gebeurde toen een vrachtwagen de bocht nam. De weg is bedekt met kratten en flesjes. Zowel de afrit van de A65 als de verbindingsweg van de A58 naar de A65 zijn momenteel gesloten. De vrachtwagen was naar verluidt onderweg naar de Coca-Cola fabriek in Dongen, maar het ongeluk gebeurde in de bocht van de afrit Tilburg-Noord. Toen de chauffeur de Burgemeester Bechtweg (N261) insloeg, vielen tienduizenden colaflesjes uit de vrachtwagen.

De weg is bezaaid met flesjes frisdrank, glasscherven en kratten. Rijkswaterstaat is ter plaatse, en een bedrijf zal worden ingeschakeld om de ravage op te ruimen. De chauffeur is ongedeerd gebleven, maar hij zou wel erg geschrokken zijn en onmiddellijk zijn begonnen met het opruimen van de kratten.

Foto’s: Toby de Kort