Automobiliste raakt gewond bij eenzijdig ongeval tegen boom

Automobiliste raakt gewond bij eenzijdig ongeval tegen boom

Geplaatst op 12 september 2023, om 10:28 uur

BRONNEGER – Op dinsdagochtend heeft er op de Gasselterstraat in Bronneger een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.

Om 8:30 uur werd een ambulance opgeroepen vanwege het incident. Een vrouw is om onbekende redenen tegen een boom gereden en heeft daarbij verwondingen opgelopen. Ze is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de straat aan beide zijden afgesloten. Tijdens een poging van een vrachtwagenchauffeur om rechtsomkeert te maken, heeft hij echter een politieauto over het hoofd gezien, wat resulteerde in schade aan beide voertuigen.

De Gasselterstraat is tijdelijk afgesloten geweest voor de afhandeling van het incident en het bergen van het voertuig.

Foto’s: Van Oost Media