Explosie bij flat, meerdere ramen gesneuveld

Explosie bij flat, meerdere ramen gesneuveld

Geplaatst op 1 september 2023, om 07:55 uur

AMSTERDAM – De politie is vrijdagochtend een onderzoek gestart na een explosie bij een flat in Amsterdam. De explosie bij een woning aan de Hakfort vond rond half drie plaats. Er was volgens getuigen een harde knal te horen waarna meerdere ramen en een deur beschadigd raakte.

Naast de politie kwam ook de brandweer ter plaatse. Bij de knal raakte niemand gewond. Agenten hebben getuigen gehoord en onder meer de Teamleider Explosieven Veiligheid (TEV) is ter plaatse gekomen. De Forensische Opsporing is opgeroepen om de sporen veilig te stellen.

De explosie vond plaats bij de tweede woonlaag op de flat, ook op de derde laag raakte ramen beschadigd.

Foto’s:  Inter Visual Studio / Michel van Bergen