Trailer van vrachtwagen vliegt in de brand

Trailer van vrachtwagen vliegt in de brand

Geplaatst op 10 augustus 2023, om 07:53 uur

BREDA – Op donderdagochtend omstreeks 06.18 uur heeft er een brand plaatsgevonden in een trailer van een vrachtwagen op de IABC in Breda.

De vrachtwagen was kort daarvoor vertrokken vanaf het distributiecentrum toen de chauffeur rook opmerkte die uit de trailer kwam. Onmiddellijk nam hij contact op met de hulpdiensten. Nadat de brandweer het grootste deel van de brand had geblust, werd de schuimbluswagen kort ingezet om zeker te stellen dat het vuur volledig gedoofd was. Later koppelde de chauffeur de trailer opnieuw aan en onder begeleiding van de brandweer keerde hij terug naar het distributiecentrum.

Tijdens de bluswerkzaamheden had de politie de IABC aan beide zijden afgesloten. Er zijn geen meldingen van verwondingen.

foto’s: Perry Roovers