Zoekactie naar vermiste Maja, politie maakt zich zorgen

Zoekactie naar vermiste Maja, politie maakt zich zorgen

Geplaatst op 7 augustus 2023, om 11:43 uur

EDE – Het Veteranen Search Team is op maandagochtend in Ede gestart met een zoekactie naar de vermiste vrouw genaamd Maja. Deze vrouw wordt al vermist sinds eind juli. De zoekactie begon rond 10.00 uur en werd uitgevoerd door tachtig tot honderd veteranen, verspreid over een bosgebied aan de noordkant van Ede.

De politie Gelderland had al op zondagmiddag het publiek opgeroepen om uit te kijken naar Maja, die vanuit de omgeving Ede is vertrokken zonder dat haar bestemming bekend is. De politie maakt zich zorgen over haar welzijn. Maja wordt omschreven als iemand met een slank postuur, blauwe ogen en donkerblond/bruin haar. Ze heeft drie sterretjes getatoeëerd achter haar oor en spreekt Pools en gebrekkig Engels.

Mensen die meer informatie hebben of haar hebben gezien, werden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of in geval van spoed via 112.

Foto’s: Persbureau Heitink