Auto in de sloot bij de beruchte bocht, bestuurster raakt gewond

Auto in de sloot bij de beruchte bocht, bestuurster raakt gewond

Geplaatst op 7 augustus 2023, om 09:43 uur

DOORNENBURG – Op de N838, de Krakkedel tussen Doornenburg en Angeren (Gelderland) is maandagochtend een voertuig uit de beruchte bocht gevlogen.

De mevrouw kwam uit de richting van Doornenburg, toen het in de beruchte bocht vlak voor Angeren helemaal mis ging. Net na de bocht raakte de auto in een slip, gleed de berm in en draaide 180 graden, waarna het voertuig hard tot stilstand kwam bij de oprit van een woning in de sloot.

De bestuurster zat versuft in haar auto en werd door een politieagente in vrije tijd gestabiliseerd in haar voertuig. Een vrachtwagen blokkeerde tijdelijk één rijstrook om het ongeval te beveiligen. De brandweer heeft de vrouw uit haar voertuig geholpen en overgedragen aan de toegesnelde ambulance.

De mevrouw is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. Verkeer ondervond enige hinder door het ongeval. Een berger komt het voertuig wat total-loss is geraakt ophalen.

Het is niet het eerste ongeval in deze bocht. De provincie heeft aan het asfalt gewerkt en de snelheid al verlaagd naar 50km/uur om ongevallen te voorkomen. Sinds 31 december 2022 gebeurde er geen ongeval meer, tot vandaag.

Foto’S: Bryan Derks/ Persbureau Heitink