Onderzoek naar ontvoering: Rechercheteam zoekt specifieke auto

Onderzoek naar ontvoering: Rechercheteam zoekt specifieke auto

Geplaatst op 2 augustus 2023, om 21:54 uur

ARNHEM – De politie Oost-Nederland zoekt in verband met een onderzoek naar een ontvoering in Arnhem een witte Peugeot Expert met het kenteken V-750-BK. De auto werd voor het laatst gezien in de omgeving van Amsterdam op 1 juli.

In de nacht van 30 juni op 1 juli werd een man aan de Serooskerkewal in Arnhem in de bus gedwongen, maar diezelfde nacht kon hij weer in veiligheid worden gebracht. Op 2 juli werden twee mannen uit Amsterdam, van 19 en 25 jaar, aangehouden.

Het onderzoek naar de ontvoering is nog gaande, en het rechercheteam zoekt nog steeds naar de witte Peugeot Expert met kenteken V-750-BK. Het bestelbusje is voor het laatst gezien in de omgeving van Amsterdam op 1 juli, maar kan zich nu overal bevinden. Vanwege het lopende onderzoek kunnen op dit moment geen verdere details worden gedeeld.

Foto: Politie