Koninklijke Marechaussee doet samen met politie inval in woning vanwege lopend onderzoek

Koninklijke Marechaussee doet samen met politie inval in woning vanwege lopend onderzoek

Geplaatst op 2 augustus 2023, om 21:21 uur

HELVOIRT – De Koninklijke Marechaussee heeft woensdagmiddag een inval gedaan in een woning boven een horecagelegenheid aan de Lindelaan in Helvoirt.

De inval werd ondersteund door de politie en ongeveer 20 agenten waren betrokken, inclusief twee politiehonden. Tijdens de inval is een persoon aangehouden. De woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee gaf aan dat de aanhouding en inval verband houden met een lopend onderzoek van de Koninklijke Marechaussee, omdat het om een militair gaat. Meer informatie kon de woordvoerder niet verstrekken vanwege het lopende onderzoek.

Aanwezige agenten benadrukten dat de horecagelegenheid onder de woning niets te maken heeft met de inval, en dat het onderzoek zich uitsluitend richt op de persoon en woning boven de horecagelegenheid.

Foto’s: Bart Meesters