Vader (36) overlijdt in Spanje na overreden te zijn door eigen auto

Vader (36) overlijdt in Spanje na overreden te zijn door eigen auto

Geplaatst op 28 juli 2023, om 09:29 uur

TORREMOLINOS – Een 36-jarige Nederlander is woensdag bij een tragisch ongeluk in Spanje om het leven gekomen, bevestigen de lokale autoriteiten. De man werd in een parkeergarage overreden door zijn eigen auto, vermoedelijk nadat hij was vergeten de handrem erop te zetten. Dat meldt het AD.

Het drama speelde zich af in de Zuid-Spaanse badplaats Torremolinos, aan de Costa del Sol, op een steenworpafstand van Málaga. De Nederlander was op het moment van het ongeval op vakantie en verbleef met zijn vrouw en hun twee minderjarige kinderen in een villa in Ojén, een van de bekendste witte dorpen van Andalusië.

Het gezin was woensdag naar de toeristische wijk La Carihuela afgereisd om vrienden te bezoeken. Nadat ze in de middag weer wilden vertrekken, ging het helemaal mis op de bovenste verdieping van een parkeergarage.