Drugslab aangetroffen in loods, niemand aangehouden

Drugslab aangetroffen in loods, niemand aangehouden

Geplaatst op 28 juli 2023, om 13:16 uur

Maarssen – Donderdag heeft de politie een drugslab aangetroffen in een loods in Maarssen. Het lab bleek nog in werking. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De recherche doet onderzoek.

Dinsdag ontving de politie een melding over mogelijk verdachte activiteiten in een loods aan de Gageldijk in Maarssen. Na onderzoek is de politie op donderdag het pand binnengegaan. Daar werd een middelgroot drugslab aangetroffen dat nog in werking was. In het lab werd waarschijnlijk amfetamine geproduceerd. Het drugslab was professioneel ingericht met meerdere drukvaten, chemicaliën en drugsafval.

Ontmanteling
Er zijn geen verdachten aangehouden. Ook heeft onderzoek inmiddels uitgewezen dat de eigenaar van de loods niet betrokken is. De politie is gisteren en vandaag bezig geweest met de ontmanteling van het drugslab en het afvoeren van de chemicaliën. De aangetroffen stoffen zullen worden vernietigd.