UPDATE: Aanhouding verdachte na dood man

UPDATE: Aanhouding verdachte na dood man

Geplaatst op 28 juli 2023, om 13:58 uur

GELEEN – De politie heeft vrijdag de bewoner van een huis aan de Groenseykerstraat in Geleen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de hand gehad te hebben in de dood van een andere man in zijn woning, vrijdagochtend.

Rond 11.50 uur kreeg de politie een melding van een gewonde man in de woning. Pogingen hem te reanimeren mislukten, hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De recherche onderzoekt de omstandigheden waaronder de dode werd gevonden, de doodsoorzaak en het motief. Ook vindt sporenonderzoek in de woning plaats, evenals een buurtonderzoek.

De directe omgeving van de woning is afgezet met hekken en zichtschermen. Wat het slachtoffer in de woning van de verdachte deed, kon een woordvoerster van de politie niet zeggen.

Door: ANP