UPDATE Verdachte aangehouden na wangedrag en bedreiging met scherpvoorwerp in supermarkt

UPDATE Verdachte aangehouden na wangedrag en bedreiging met scherpvoorwerp in supermarkt

Geplaatst op 26 juli 2023, om 18:02 uur

NIJMEGEN – Woensdagmiddag vond er een incident plaats in een supermarkt aan de Hatertseweg in Nijmegen.

Omstreeks 16.50 uur ontving de politie een melding van het incident, waarna de hulpdiensten grootschalig reageerden. Uit eerste onderzoek blijkt dat er geen steekincident heeft plaatsgevonden. De verdachte heeft vermoedelijk enkele mensen geprobeerd lastig te vallen. Daarbij is één voorbijganger geduwd en een ander met een scherp voorwerp bedreigd. De personen zijn door ambulancepersoneel nagekeken maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. De politie doet nog onderzoek naar de precieze toedracht en omstandigheden door in gesprek te gaan met getuigen. De verdachte is aangehouden.

Een politiehelikopter cirkelde gedurende langere tijd boven Hatert.