Man (80) mishandeld door automobilist (36)

Man (80) mishandeld door automobilist (36)

Geplaatst op 26 juli 2023, om 15:00 uur

DUIVEN – In Duiven is een oudere man zaterdag gewond geraakt door een boze automobilist. Het 80-jarige slachtoffer loopt met zijn vrouw op het voetpad bij de Houtstraat in Duiven als een auto de straat blokkeert. Het slachtoffer maakt een gebaar van ongenoegen en tikt met zijn hand op de auto en gaat verder.

Uit het niets krijgt de man een harde duw in zijn rug van de bestuurder en valt daarbij lelijk op de grond. Het slachtoffer raakt gewond aan zijn schouder en moet daarvoor 6 weken met een mitella lopen. Een oplettende getuige heeft een foto van het kenteken van de bestuurder gemaakt, waardoor de politie de man thuis een bezoek konden brengen. Daarbij blijkt het de man te zijn die verantwoordelijk is voor de duw. De auto blijkt echter helemaal geen schade te hebben opgelopen door het getik van het slachtoffer.

De 36-jarige inwoner van Duiven is meegenomen naar het bureau in Arnhem voor verhoor en daarna weer vrijgelaten met een dagvaarding. Binnenkort zal hij zich moeten verantwoorden voor de rechter vanwege zijn gedrag jegens het hoogbejaarde slachtoffer.