Auto vliegt in brand na botsing tegen boom, bestuurder overleden

Auto vliegt in brand na botsing tegen boom, bestuurder overleden

Geplaatst op 25 juli 2023, om 19:01 uur

TILBURG – Op de N65 tussen Tilburg en Oisterwijk is dinsdag aan het begin van de avond een ernstig ongeval gebeurd. Een automobilist raakte de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. Na de botsing vloog de auto in brand.

Meerdere brandweerwagens, ambulances en een trauma helikopter rukten uit naar het incident. Echter kwam voor de bestuurder alle hulp te laat en overleed ter plekke. Verder waren er geen andere weggebruikers betrokken bij het ongeval.

De weg is in beide richtingen afgesloten.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }