Tractorbestuurder onder invloed botst tegen auto

Tractorbestuurder onder invloed botst tegen auto

Geplaatst op 21 juli 2023, om 15:03 uur
SCHERMERHORN -Vrijdagmiddag is een bestuurder van een personenauto gewond nadat deze werd aangereden door een tractor. De automobilist kwam vanaf het Westeinde in Schermerhorn en wilde links afslaan de Molendijk op.

De tractorbestuurder kwam van links, op de gelijkwaardige kruising en moest de automobilist eigenlijk voor laten gaan. Een ambulance bracht de automobilist naar het ziekenhuis om dat deze gewond was geraakt door de botsing.
Politiemensen moesten de tractorbestuurder meenemen. Deze was niet gewond geraakt, maar was vermoedelijk onder invloed van verdovende middelen. Dat bleek uit een test ter plekke. Op het politiebureau zal een tweede test plaatsvinden om te meten hoe erg de man onder invloed was. De auto is opgehaald door een berger de tractor kon door de eigenaar van het bedrijf worden opgehaald.
Foto: Inter Visual Studio