Achttien hechtingen na ruzie om afstandsbediening

Achttien hechtingen na ruzie om afstandsbediening

Geplaatst op 21 juli 2023, om 15:11 uur

ROOSENDAAL – Een 35-jarige Roosendaler is vrijdag  omstreeks 21.00 uur door de politie aangehouden voor de mishandeling met een bierfles en glasscherf van een 25-jarige huisgenoot. Ze kregen kennelijk ruzie over de afstandsbediening en zenderkeuze op televisie.

Het slachtoffer verklaarde dat hij met een medebewoner televisiekeek. Toen hij de afstandsbediening pakte om een andere zender op te zetten, ging zijn huisgenoot compleet door het lint. Die man sloeg hem met een bierfles in het gezicht en stak hem met een glasscherf in zijn rechterbil en schouder. Na de mishandeling kalmeerde de verdachte. Hij belde een vriend die hen samen naar het ziekenhuis bracht, waar de verwondingen van achttien hechtingen zijn voorzien. Agenten hebben daar de verdachte aangehouden en de aangifte van het slachtoffer opgenomen.

Foto: Jeroen Stuve/ Archief