Motorrijder gewond na frontale botsing met auto

Motorrijder gewond na frontale botsing met auto

Geplaatst op 16 juli 2023, om 14:17 uur

HELVOIRT – Op zondagmiddag vond er op de Nieuwkuijkseweg in Helvoirt een frontale aanrijding plaats tussen een auto en een motor. Het incident gebeurde in de bocht net voor de brug over het Drongelense Kanaal, rond half een ’s middags. De motorrijder, die vanuit de richting van Nieuwkuijk kwam, nam vermoedelijk de binnenbocht en botste frontaal op een tegemoetkomende auto.

Na de botsing kwam de motorrijder ten val en werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd bij het ongeval. De weg werd afgesloten en het verkeer werd omgeleid via het fietspad. Zowel de auto als de motor liepen aanzienlijke schade op als gevolg van het ongeval.

Een bergingsbedrijf heeft de auto weggevoerd, terwijl bekenden van de motorrijder de motor hebben meegenomen. Ten tijde van het ongeval maakte de motorrijder deel uit van een groep andere motorrijders.

Foto’s: Bart Meesters