Tweetal aangehouden na ruzie op feest

Tweetal aangehouden na ruzie op feest

Geplaatst op 16 juli 2023, om 14:45 uur

LEEUWARDEN – De politie heeft na een ruzie in een zalencentrum in Leeuwarden in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden. Meerdere personen gingen met elkaar op de vuist. Zeker twee mensen raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis, meldt de politie.

De ruzie ontstond rond 00.15 uur aan het Kalverdijkje. Tientallen bezoekers waren in het zalencentrum voor een feest. Dat werd na middernacht verstoord door enkele mensen die slagwapens bij zich zouden hebben gehad. Er volgden schermutselingen binnen en buiten het complex. Ook zijn op het terrein van het zalencentrum enkele voertuigen vernield.

Waarom er ruzie was ontstaan is nog niet bekend. Een 23-jarige man uit Eerbeek werd in de omgeving opgepakt. De tweede, een 25-jarige man uit Deventer, werd later op de A32 in een auto aangehouden. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Door: ANP