De rijdende dief: 40-jarige man aangehouden voor diefstal babyvoeding door ongewone rijstijl

De rijdende dief: 40-jarige man aangehouden voor diefstal babyvoeding door ongewone rijstijl

Geplaatst op 14 juli 2023, om 14:53 uur

SCHARENDIJLE – Donderdagmiddag is op de Brouwersdam een 40-jarige man uit Rozenburg aangehouden voor winkeldiefstal.

Hij bleek een flink aantal pakken babyvoeding te hebben gestolen. De man had door zijn rijstijl de aandacht van de politie getrokken. Surveillerende agenten zagen de man rijden en hadden gezien dat hij geen autogordel droeg. Toen ze hem daarvoor wilden bekeuren, zagen ze dat de man zijn aandacht niet bij het rijden had en nogal slingerde. Op de Brouwersdam konden ze hem laten stoppen en controleren. In zijn auto lag een grote hoeveelheid pakken babyvoeding. De babyvoeding bleek onder andere afkomstig uit winkels in Scharendijke en Den Osse.

De man is aangehouden op verdenking van heling /winkeldiefstal.