Lichaam gevonden tijdens zoektocht naar vermiste 93-jarige man

Lichaam gevonden tijdens zoektocht naar vermiste 93-jarige man

Geplaatst op 4 juli 2023, om 10:12 uur

HEESCH – Tijdens de zoektocht naar een vermiste 93-jarige man uit Heesch is dinsdagochtend een lichaam aangetroffen in het water van het Bomenpark in Heesch. Het is nog niet bevestigd of het om de vermiste man gaat, dit zal verder onderzoek moeten uitwijzen. Een grote groep vrijwilligers van het Veteranen Search Team was betrokken bij de zoektocht naar de man, die sinds maandagmiddag vermist werd.

Maandagavond werd er al gezocht in het bosrijke gebied aan de noordkant van het dorp, waarbij onder andere een helikopter en een zoekhond werden ingezet, maar zonder resultaat. De zoekactie werd dinsdagochtend voortgezet met ongeveer 45 mensen van het Veteranen Search Team. Ook werd er een politiehelikopter ingezet boven het Bomenpark.

Het Veteranen Search Team, opgericht door Dennis en Mariska van der Kraats uit Etten-Leur, ondersteunt al jaren de politie bij grootschalige zoekacties naar vermiste personen. De samenwerking tussen het team en de politie is sinds mei dit jaar officieel. Vorig jaar hielp het Veteranen Search Team ook bij het zoeken naar de vermiste personen Sanne en Hebe.