Frans Udink (72) overleden in Duits ziekenhuis

Frans Udink (72) overleden in Duits ziekenhuis

Geplaatst op 3 juli 2023, om 19:23 uur

VELP – De sinds begin juni vermiste Frans Udink (72) uit Velp blijkt te zijn overleden in een Duits ziekenhuis, dat bevestigt zijn broer maandag tegen de Omroep Gelderland.

“Ik ben vandaag door de Duitse politie gebeld. Zij vertelden mij dat Frans is overleden in een ziekenhuis in Leverkusen. Daar werd hij op 6 juni binnengebracht en op 21 juni is hij overleden”, zegt Bennie, die dagenlang op zoek was naar zijn oudere broer.

Waaraan Frans precies is overleden, weet zijn broer nog niet. ”Frans was eigenlijk gewoon op en hij was slecht verzorgd. Misschien dat ze daarom in Duitsland ook niet wisten wie hij precies was, al droeg hij een label met een telefoonnummer bij zich. Uiteindelijk belde de politie mij dus op dat nummer.”

Naar Duitsland gaat Bennie vooralsnog niet. “Frans komt weer terug naar Nederland. Maar daarvoor moeten we eerst nog een hele hoop regelen.” De familie vraagt verder om rust om alles te verwerken en te laten bezinken.