Man doodgeschoten bij schietpartij, 17-jarige aangehouden

Man doodgeschoten bij schietpartij, 17-jarige aangehouden

Geplaatst op 3 juli 2023, om 18:45 uur

VLAARDINGEN – Een man is maandag aan het begin van de avond overleden door een schietincident in Vlaardingen, meldt de politie. Het incident was rond 17.45 uur op de kruising van de Samuël Esmeijerstraat en de Johannes van Bijnenstraat, in de buurt van het centrum. Daarbij werden meerdere schoten gelost, volgens een woordvoerster van de politie.

Op foto’s is te zien dat het slachtoffer op een parkeerplaats tussen twee geparkeerde auto’s ligt. Zijn identiteit is nog niet bekend, ook de aanleiding voor de schietpartij wordt nog onderzocht.

Na de schietpartij is een 17-jarige jongen uit Vlaardingen aangehouden in een flat naast de plek van het schietincident. “Wat zijn precieze rol is wordt onderzocht”, aldus een politiewoordvoerder. De jongen kon aangehouden worden op basis van getuigen. Vanwege het tijdstip waren er veel mensen op straat. Er wordt onderzocht of er meer mensen betrokken waren bij de schietpartij.

Foto’s: JBMedia