Ontsnapping ternauwernood bij stacaravanbrand

Ontsnapping ternauwernood bij stacaravanbrand

Geplaatst op 16 juni 2023, om 08:43 uur

KAATSHEUVEL – Op een camping aan de Roestelbergseweg in Kaatsheuvel heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een brand plaatsgevonden waarbij een stacaravan volledig in vlammen opging. De vlammen sloegen meters hoog uit het vakantieverblijf. Tijdens de brand raakte één persoon gewond.

Op het moment van uitbreken van de brand lagen er twee mensen te slapen in de stacaravan. Een van hen liep bij het vluchten brandwonden op. Het ambulancepersoneel heeft de persoon behandeld en vervolgens onder een douche gezet bij een nabijgelegen caravan.

De stacaravan is grotendeels verwoest door de brand, terwijl een aangrenzende stacaravan aanzienlijke schade heeft opgelopen. De oorzaak van de brand is op dit moment nog niet bekend en wordt verder onderzocht

Foto’s: FPMB