Kindergraf in brand gestoken op begraafplaats

Kindergraf in brand gestoken op begraafplaats

Geplaatst op 15 juni 2023, om 20:16 uur

HEERLEN – Op de begraafplaats Heerlerheide in Heerlen is er een kindergraf in brand gestoken, zo ontdekten de ouders van het meisje afgelopen dinsdag. De politie is nu op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen verstrekken.

Het graf heeft ernstige schade geleden, waarbij de grafsteen volledig zwartgeblakerd is en de bloemen vernield zijn. De brand is ontstaan ergens tussen zaterdag 10 juni omstreeks 10.30 uur en dinsdag 13 juni rond 21.00 uur.

De politie roept iedereen op die iets verdachts heeft gezien om dit te melden. Eventuele aanvullende informatie die kan leiden tot het opsporen van de dader(s) kan eveneens gedeeld worden met de politie, en dit kan ook anoniem gebeuren.