Meisje (3) in kunstmatige coma na BBQ-drama op vakantiepark

Meisje (3) in kunstmatige coma na BBQ-drama op vakantiepark

Geplaatst op 16 juni 2023, om 21:06 uur

BERKHOUT – Op recreatiepark Top Parken in Berkenhout zijn donderdagavond een man en zijn 3-jarige dochter gewond geraakt bij een ongeluk met een BBQ, meldt De Telegraaf.

Rond 21:45 uur ging het gruwelijk mis bij de BBQ. Een vakantieganger zag dat het kind vuurrood was en dat de vellen aan het gezicht van het kind hingen. Ook de vader zat vol brandwonden aan zijn gezicht en benen. Hulpverleners, waaronder meerdere brandweerwagens, meerdere ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Beide slachtoffers zijn uiteindelijk met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens Top Parken stond er een barbecue in de tuin die het gezin zelf had meegebracht. „Er stond een fles spiritus bij het vuur, welke door het jonge kind werd opgepakt en te dicht bij het vuur kwam. Hierdoor ontstond een steekvlam, waardoor de vader en kind brandwonden opliepen. Het kind wordt nu, zo ver wij weten, in een kunstmatige coma gehouden”, meldt een woordvoerder van het recreatiepark.

Foto’s: Inter Visual Studio