Man gereanimeerd na ongeluk tussen personenauto´s

Man gereanimeerd na ongeluk tussen personenauto´s

Geplaatst op 16 juni 2023, om 20:25 uur

OTTERSUM – Op de kruising Schijdingsweg met de Aaldonsestraat zijn vrijdagavond twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Een van de betrokken personen kreeg vervolgens een hartstilstand.

Even van 19:30 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer, waarna de hulpdiensten werden opgeroepen. Ter plekke vond een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Eén van de voertuigen kwam na de aanrijding in het weiland tot stilstand, de andere auto kwam op de zijkant terecht.

Een medewerker van de brandweer, die om de hoek woont, heeft eerste hulp verleend aan het slachtoffer en hem uit de auto gehaald voordat de brandweer ter plaatse was. Het slachtoffer is uiteindelijk bij kennis per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie start een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk en daarom is de kruising enige tijd afgesloten. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om beide voertuigen af te slepen.