Moeder (36) overleden in woning, buren hoorden urenlang haar baby huilen

Moeder (36) overleden in woning, buren hoorden urenlang haar baby huilen

Geplaatst op 14 juni 2023, om 15:31 uur

RIJSWIJK – Buurman Jimmy is geschokt en staat vol ongeloof voor zijn portiekwoning in Rijswijk. Het lichaam van zijn benedenbuurvrouw, een moeder van drie kinderen, werd gevonden in het complex.

Haar partner pleegde even later zelfmoord op het spoor. Het onderzoek naar de dood van de moeder is nog gaande, en de politie houdt rekening met verschillende scenario’s, waaronder de mogelijkheid dat een eerdere zelfmoord verband houdt met de zaak. Jimmy was samen met de ex-partner van het slachtoffer degene die het lichaam ontdekte. Hij was aangedaan en trillend vertelde hij zijn verhaal. Hij kende de buurvrouw en haar kinderen goed en vond het verschrikkelijk wat er was gebeurd.

Hij heeft de baby van het slachtoffer een tijdje vastgehouden voordat hij het aan een vrouwelijke agent kon overdragen. De overburen en andere bewoners in de straat zijn ook geschokt door het incident. Hoewel de buurt geschrokken is, voelen de mensen zich niet per se onveilig, omdat dit soort dingen overal kunnen gebeuren.