Vrachtwagenchauffeur aangehouden na botsing tegen politieauto

Vrachtwagenchauffeur aangehouden na botsing tegen politieauto

Geplaatst op 13 juni 2023, om 10:40 uur

ROOSENDAAL – Een 37-jarige vrachtwagenchauffeur uit Roosendaal is maandagavond aangehouden nadat hij op een vluchtstrook tegen een politieauto was aangebotst. Na een blaastest bleek dat hij onder invloed achter het stuur zat, meldt de politie.

Het ongeval gebeurde op de A58 ter hoogte van Roosendaal. De agenten stonden daar op de vluchtstrook bij een automobilist met pech, toen een vrachtwagen tegen de politieauto aanreed. Vervolgens reed de chauffeur door.

Bij Etten-Leur is de man aan de kant gezet. Bij een alcoholcontrole blies hij ruim vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol. “Hierop is hij aangehouden voor rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval. De man is ingesloten en zijn rijbewijs is ingenomen”, aldus de politie.

Door: ANP