Bouwvakker komt onder betonblok terecht en raakt zwaargewond

Bouwvakker komt onder betonblok terecht en raakt zwaargewond

Geplaatst op 13 juni 2023, om 10:53 uur

LISSE – Dinsdagmorgen omstreeks 09.50 uur heeft een ongeval op een bouwplaats plaatsgevonden aan de Sportlaan in Lisse.

De hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team kwamen massaal naar de bouwplaats om het slachtoffer medische hulp te bieden. Het slachtoffer lag op de bovenste bouwlaag. Volgens de woordvoerder van de politie kwam het slachtoffer terecht onder een betonblok welke hing aan een kabel, deze brak door nog onbekende reden af.

De ladderwagen van de brandweer heeft het medische personeel en de brandweer naar boven gebracht waarna het slachtoffer bevrijdt en behandeld kon worden. Het slachtoffer is door de ladderwagen van de brandweer naar beneden gebracht waarna hij met spoed overgebracht is naar het ziekenhuis.

Een onderzoek zal moeten uitwijzen hoe de kabel met het betonblok eraan kon breken.

Foto’s: AS Media