Fietser zwaargewond na aanrijding met taxi

Fietser zwaargewond na aanrijding met taxi

Geplaatst op 11 juni 2023, om 13:50 uur

EGMOND AAN DEN HOEF – Zondagochtend raakte een fietser zwaargewond bij een aanrijding met een taxi op de Hoeverweg in Egmond aan den Hoef. Het ongeval vond plaats rond 11.20 uur vanochtend. Volgens een woordvoerder van de politie liep de fietser ernstige verwondingen op. “Deze persoon moest snel naar het ziekenhuis worden vervoerd. Het is onbekend hoe het nu met de fietser gaat.”

De fietser maakte een harde val tegen de voorruit van de taxi. Op foto’s is te zien dat de ruit volledig verbrijzeld is.

De politie adviseert mensen die van plan waren om naar Egmond als strandbestemming te gaan om hun plannen voorlopig aan te passen en een andere route te nemen of zelfs naar een ander strand te gaan. Dit is om te voorkomen dat er een file ontstaat, gezien de tropische temperaturen van vandaag. De weg blijft namelijk voorlopig afgesloten.

“De Verkeersongevallenanalyse heeft nog enige tijd nodig om het onderzoek te doen”, aldus de woordvoerder.

Foto’s: Inter Visual Studio