Auto vol spullen achtergelaten na driftpoging: vijf personen gevlucht

Auto vol spullen achtergelaten na driftpoging: vijf personen gevlucht

Geplaatst op 11 juni 2023, om 12:48 uur

ZWOLLE – Op de Frankhuizenallee in Zwolle was er een opmerkelijk tafereel te zien: een verlaten auto, volgeladen met spullen, lag op zijn kant. De politie had vrijdagavond nog veel vragen over wie de eigenaar was en wat er precies was gebeurd.

De politie plaatste een Instagram-bericht waarin ze begonnen met de vraag: “Parkeert u uw auto op deze manier na een drift-poging… is dat toegestaan?” Het antwoord op die vraag was hoogstwaarschijnlijk nee, dit is niet toegestaan. Echter, het was nog onduidelijk aan wie ze deze boodschap moesten overbrengen. Inmiddels is bekend geworden wie de bestuurder is.

Vrijdagavond rond 23:15 uur ontving de politie verschillende meldingen over deze auto. Er zouden vijf personen zijn weggerend, waarvan één op blote voeten.

Foto: Instagram Wijkagenten Zwolle West

facebook