Man neergestoken bij café waar trouwfeest aan de gang was

Man neergestoken bij café waar trouwfeest aan de gang was

Geplaatst op 10 juni 2023, om 09:47 uur

TILBURG – Op de Broekhovenseweg in Tilburg heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag deen steekincident plaatsgevonden, waarbij een 49-jarige man gewond raakte. Het incident vond plaats tijdens een trouwfeest in de zaal van café Bet Kolen. Verschillende gasten hebben laten weten dat de man niet welkom was op het feest.

Rond middernacht zou de man voor een grimmige sfeer hebben gezorgd buiten het café, waarna hij op de stoep voor het café werd neergestoken.

Na het incident werden hulpdiensten grootschalig ingezet. De politie sloot een groot deel van de omgeving af. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. “Hij is behandeld in het ziekenhuis. De verwondingen bleken mee te vallen”, aldus een politiewoordvoerster op zaterdagochtend.

Tijdens het incident mochten de tientallen aanwezigen in het café de zaal tijdelijk niet verlaten. De politie heeft hen één voor één naar buiten gehaald en hun gegevens genoteerd. Bovendien werd er van iedereen een foto gemaakt.

De politie is momenteel bezig met een onderzoek, waarbij getuigen worden gehoord en camerabeelden worden bekeken. Tot op zaterdagochtend was er nog geen verdachte aangehouden in verband met het steekincident. “Het onderzoek is nog gaande”, verklaarde de politiewoordvoerster aan Omroep Brabant.