Man (26) dood na ongeval, twee andere raken gewond

Man (26) dood na ongeval, twee andere raken gewond

Geplaatst op 10 juni 2023, om 10:13 uur

NIEUW AMSTERDAM – Op vrijdagavond vond er op de Vierslagenweg N853 in de buurt van Nieuw-Amsterdam, Drenthe, een zeer ernstig eenzijdig ongeval plaats. Hierbij is een 26-jarige man uit de gemeente Coevorden ter plaatse overleden, twee anderen raakten gewond.

Om nog onbekende redenen raakte een auto van de weg en belandde in de sloot. Een 25-jarige man uit Coevorden en een 22-jarige man uit Klazienaveen zijn met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het derde slachtoffer, de 26-jarige man, mocht hulp niet baten en is ter plekke overleden.

Op dit moment loopt het onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval nog.

Foto’s: Van Oost Media